CERES BUSINESS
CLUB

De CBC helpt uw bedrijf Wageningse studenten te bereiken

De Ceres Business Club, afgekort tot CBC, is het orgaan binnen W.S.V. Ceres dat zorgt voor het contact tussen bedrijven en studenten. Om de studenten te trainen en sterker naar voren te laten komen in het bedrijfsleven, worden er verschillende workshops voor hen georganiseerd. Voorbeelden van workshops zijn sollicitatietrainingen, cv-trainingen, women at the top en lezingen over het starten van een eigen bedrijf. Ook worden er meerdere keren per jaar activiteiten georganiseerd, zodat bedrijven vanuit verschillende sectoren in aanraking kunnen komen met de studenten uit Wageningen. Onder deze activiteiten vallen bedrijvendiners, bedrijfspresentaties en bedrijvenmarkten.

Ook is de CBC de schakel tussen het bedrijf en de student met betrekking tot een thesis, stages en banen. Wij helpen u graag met het invullen van een vacature door te helpen zoeken naar de juiste studenten én daarmee helpen wij de studenten met het vinden van een stage, een thesis plek of een baan!

Bent u of is uw bedrijf geïnteresseerd in een van de activiteiten van de CBC? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om informatie op te vragen over de verschillende mogelijkheiden via cbc@wsvceres.nl. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sponsoren, zie hiervoor de pagina sponsoring.

Bent u geinteresseerd in samenwerking
met de vereniging Ceres?

Stuur ons een bericht