HOE WORD JE LID?

Lid worden doe je zo

Als je lid wilt worden van Ceres moet je eerst de Verenigings Introductie Tijd (VIT) doorlopen, bestaande uit een kamp, kennismakingsweekend en zaaltijd.

Je kunt kiezen tussen kamp 1 (van zaterdag 26 augustus t/m dinsdag 29 augustus) of kamp 2 (van dinsdag 29 augustus t/m vrijdag 1 september) na de algemene introductiedagen in de zomer. Hierna zal er een kennismakingsweekend (van vrijdag 1 september t/m zondag 3 september) en een zaaltijd (van maandag 4 september t/m vrijdag 8 september) plaatsvinden. Tijdens zaaltijd kun je gewoon colleges volgen, maar er zijn wel een aantal activiteiten op de vereniging. Tijdens de VIT maak je op een eigentijdse manier kennis met de vereniging, haar leden en je jaargenoten. Voor vragen, meer informatie óf om je in te schrijven voor de VIT kun je terecht bij de infobalie tijdens de AID.

Als je alvast meer wilt weten kun je contact opnemen met de Assessor van de Senaat via assessor@wsvceres.nl of bellen naar 0317-414455.