HET DAGELIJKS BESTUUR
VAN W.S.V. CERES

De Senaat is het dagelijks bestuur van de Wageningse Studentenvereniging Ceres. Zij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op de Sociëteit en met de Vereniging. De Senaat van de Wageningse Studentenvereniging Ceres heeft zich voor het jaar 2016-2017 als volgt geconstitueerd:

President  Mej. J.H. Sloet van Oldruitenborgh, president@wsvceres.nl

Neem contact op met de President voor incidenten en algemene zaken.

Secretaris Mej. M.A.C. Swinkels, secretaris@wsvceres.nl

Neem contact op met de Secretaris voor de planning, in-/uitschrijven, bu-lidmaatschap, e-mailadressen, de website of de verenigingsapp, (oud-)Leden en algemene zaken.

Penningmeester Vereniging S. Zarean, penningmeestervereniging@wsvceres.nl

Neem contact op met de Penningmeester Vereniging voor vragen over facturen, BEERen en betalingen.

Penningmeester Sociëteit J.H. Vrieler, penningmeestersocieteit@wsvceres.nl

Neem contact op met de Penningmeester Sociëteit voor zaken omtrent iedere vorm van verkoop van horeca artikelen en voor de automatisering van de bar.

Assessor Mej. L.H.J. Dopheide, assessor@wsvceres.nl

Neem contact op met de Assessor voor vragen rondom Lid worden, Commissies, de introductietijd, Onderverenigingen, Gezelschappen en Contractus Wageningen.

Commissaris van het Consumabel I R.P. Ogilvie, consumabel1@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel 1 als u vragen heeft over zaalhuur, feesten en partijen op onze Sociëteit. Ook kunt u hier terecht voor recepties in de Aula die wij goedkoop en professioneel verzorgen.

Commissaris van het Consumabel II Mej. F.C.H. Veenman, consumabel2@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel II voor alle zaken aangaande de verenigingskeuken, het verzorgen van recepties in de Aula van de universiteit en andere externe partijen.

Commissaris van de Inventaris J. van Leeuwen, inventaris@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van de Inventaris voor het gebruik van het verenigingsvoertuig en voor het lenen van meubilair. Ook voor het gebruiken van een van de beamers, beamerschermen en geluidsboxen kunt u bij de Commissaris van de Inventaris terecht.

Senaat

De huidige Senaat bestaat uit 4 mannen en 4 vrouwen. Om hen persoonlijk te bereiken kunt u een mail sturen of bellen naar hun persoonlijke telefoonnummer.

Voor vragen of meer informatie
kunt u ons via een formulier bereiken

STUUR ONS EEN BERICHT