SPONSORING

De mogelijkheden tot sponsoring bij de W.S.V. Ceres

De W.S.V. Ceres telt ongeveer 800 actieve leden. Zij studeren over het algemeen aan de Wageningen Universiteit. Studies lopen uiteen van Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen tot Levensmiddelentechnologie en van Communicatiewetenschappen tot Dierwetenschappen. Vele studenten die lid zijn van Ceres hebben de motivatie om te studeren en zijn naast hun studie vaak ook bezig om zich organisatorisch en sociaal verder te ontwikkelen, mede door ervaring op te doen van bestuurlijke activiteiten binnen de vereniging. Het is voor bedrijven daarom ontzettend interessant om naamsbekendheid te krijgen onder deze groep van studenten.

Er zijn een gevarieerd aantal mogelijkheden tot sponsoring. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een banner op de website te plaatsen, tijdens grote evenementen gadgets en kleding te laten bedrukken of in ons verenigingsboekje te staan.

Indien u of uw bedrijf geïnteresseerd is kunt u contact opnemen met onze acquisitiecommissie middels penningmeestervereniging@wsvceres.nl.

Bent u geinteresseerd in samenwerking
met de vereniging Ceres?

Stuur ons een bericht