Het beste uit
je studententijd halen?

Wil jij het beste uit je studententijd halen? Hou jij van feesten, sporten, relaxen, gezelligheid, samen eten, muziek maken en talloze kansen tot zelfontwikkeling? De W.S.V. Ceres kan jou dit en nog veel meer bieden!

De sociëteit van de vereniging ligt in het centrum, waar ook de meeste van de 41 verenigingshuizen van Ceres zich bevinden. In deze huizen wonen leden uit verschillende jaren, waardoor je naast alleen eerstejaars ook veel ouderejaars studenten leert kennen. Je huisgenoten kunnen je helpen met verschillende aspecten die te maken hebben met studeren en zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt in Wageningen.

Via onze vereniging kun je meedoen aan allerlei activiteiten zoals; toneelspelen, fotograferen, zeilen, paardrijden en schieten. Deze activiteiten worden georganiseerd door één van de vele onderverenigingen, gezelschappen of commissies die wij rijk zijn. Daarnaast heeft de vereniging ook vier bands; een cover-, een rock-, een zigeuner-, en een jazzband. Iedere donderdagavond is er een feest in onze eigen discotheek ‘Disco Fellisco’, die wordt gerund door een groep enthousiaste leden.

Veel leden kiezen ervoor om naast hun studie dingen te ondernemen. Bij Ceres kun je veel bestuurlijke en organisatorische ervaring opdoen. Dit varieert van het maken van de almanak (het jaarlijkse boekwerk van de vereniging), het organiseren van het jaarlijkse gala, excursies naar bedrijven, tot het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Lid worden bij Ceres is de manier om nieuwe mensen te leren kennen en onder andere middels hen een geweldige studententijd te beleven! Je maakt er je vrienden voor het leven.

LEDEN REACTIES

Lees hieronder de ervaringen van enkele Leden van W.S.V. Ceres op het studeren- en het studentenleven in Wageningen.

Voor vragen of meer inforamatie
kunt u ons via een formulier bereiken

STUUR ONS EEN BERICHT