Reünisten

Het geven van Reünies

Het is een mooi moment voor Reünisten om terug te komen op de Sociëteit om men weer bij elkaar te brengen. Echter, het organiseren van een Reünie vergt soms het e.e.a. geregel, daarom willen wij dit voor u vergemakkelijken. De Senaat kan voor u een Grutter en Olafs regelen. Tevens hebben wij ook standaard menu’s voor u klaar liggen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een Reünie? Stuur dan gerust een elektronisch postbericht naar secretaris@wsvceres.nl

Schenkingen Lustra

Traditiegetrouw heeft iedere Jaarclub een kans om een geschenk te geven aan de Sociëteit om zijn of haar verjaardag te vieren. Wij als Senaat zijn hier ook altijd erg blij mee, en vinden het een eer om zulke gulle giften te mogen ontvangen. Toch is het voor velen moeilijk om een goed cadeau te verzinnen. Men is vaak lang niet meer op de Kroeg geweest en weet niet zo goed wat er speelt. Daarom hebben wij een lijst samengesteld, met opties voor Jaarclubs om hun Lustrum te vieren en een cadeau te schenken wat goed bij ze past. De lijst bestaat uit de naam, omschrijving en prijs van het cadeau.

Mocht u meer informatie willen hierover, dan kunt u een elektronisch postbericht sturen naar secretaris@wsvceres.nl