Waarde Reünisten en (Bu-)Leden,

Traditiegetrouw heeft iedere Jaarclub een kans om een geschenk te geven aan de Sociëteit om zijn of haar verjaardag te vieren. Wij als Senaat zijn hier ook altijd erg blij mee, en vinden het een eer om zulke gulle giften te mogen ontvangen.

Toch is het voor velen moeilijk om een goed cadeau te verzinnen. Men is vaak lang niet meer op de Kroeg geweest en weet niet zo goed wat er speelt. Daarom hebben wij een lijst samengesteld, met opties voor Jaarclubs om hun Lustrum te vieren en een cadeau te schenken wat goed bij ze past. De lijst bestaat uit de naam, omschrijving en prijs van het cadeau.

Zwerfkeien voor in de voortuin

De voortuin van onze Sociëteit is een unieke recreatieplaats voor onze Leden en een mooi uitzicht voor Wageningen. Weinig verenigingen hebben het geluk om te beschikken over zo’n mooi gazon en zulke mooie bomen.

Het gras is echter de laatste jaren beschadigd door het vele verkeer dat rondom de Societeit heen en weer gaat. Om het gras te beschermen hebben wij een collectie aan zwerfkeien uitgezocht om rond het gras heen te plaatsen. Een estethische, passende toevoeging aan de tuin die ook nog een functie heeft.

Kosten: 3000 euro,-

Duurzame verlichting voor de hele Sociëteit

Duurzaamheid is een belangrijk en modern onderwerp. Het is belangrijk dat we met zijn allen werken aan een betere toekomst voor morgen. Dit jaar is er op de Sociëteit een klimaatscan uitgevoerd. Hierin is uitgekomen wat voor investeringen er gedaan kunnen worden om de voetafdruk van onze Vereniging te verminderen.

Een van de investeringen is in licht. De Sociëteit hangt vol met tl-buizen die wat ouder zijn. Deze kunnen vervangen worden voor duurzame tl-lichten (HO LED buizen) die elk 38 watt per tl minder verbruiken.

Misschien geen zichtbare investering, maar een uiterst belangrijke.

Kosten: 1500,-

Schaaktafel in achtertuin

Spel wordt altijd gestimuleerd hier op de W.S.V. Ceres en daarom zou het leuk zijn om in onze mooie tuin een spel te kunnen spelen wanneer het weer dat toelaat! Een mooie betonnen schaaktafel in onze achtertuin zou een leuke toevoeging zijn. Aan deze tafel kan dan met 2 personen gespeeld worden in onze achtertuin.

Kosten: 1625,-