HET DAGELIJKS BESTUUR
VAN W.S.V. CERES

De Senaat is het dagelijks bestuur van de Wageningse Studentenvereniging Ceres. Zij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten op de Sociëteit en met de Vereniging. De Senaat van de Wageningse Studentenvereniging Ceres heeft zich voor het jaar 2019-2020 als volgt geconstitueerd:

President
W.J. (Wouter) de Ronde
president@wsvceres.nl

Neem contact op met de President voor de media, verzekeringen en algemene zaken.

A.A.M. (Anne) de Leede
secretaris@wsvceres.nl

Neem contact op met de Secretaris voor de planning, in-/uitschrijven, bu-lidmaatschap, e-mailadressen, de website, (oud-)Leden, ruimteafschrijvingen en algemene zaken.

Penningmeester Vereniging
T. (Tim) Rutgers
penningmeestervereniging@wsvceres.nl

Neem contact op met de Penningmeester Vereniging voor vragen over facturen, BEERen en betalingen.

Penningmeester Sociëteit
G.R. (Gijs) ten Have
penningmeestersocieteit@wsvceres.nl

Neem contact op met de Penningmeester Sociëteit voor zaken omtrent iedere vorm van verkoop van horeca artikelen en voor de automatisering van de bar.

Assessor
B.E. (Brit) van der Meijden
assessor@wsvceres.nl

Neem contact op met de Assessor voor vragen rondom Lid worden, Commissies, de introductietijd, Onderverenigingen, Gezelschappen en Contractus Wageningen.

Commissaris van het Consumabel I
R.Q.M. (Rutger) Verbakel
consumabel1@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel 1 als u vragen heeft over drankverkoop, zaalhuur, feesten en partijen op onze Sociëteit.

Commissaris van het Consumabel II
A.A. (Aiza) Oorthuizen
consumabel2@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van het Consumabel II voor alle zaken aangaande de verenigingskeuken en andere externe partijen.

Commissaris van de Inventaris
S.W.J. (Ries) van Dijk
inventaris@wsvceres.nl

Neem contact op met de Commissaris van de Inventaris voor alles rondom het gebruik van het pand, het gebruik van het verenigingsvoertuig en voor het lenen van meubilair.